Пропустити навігацію

ПИТАННЯ ПОГАШЕННЯ ІСНУЮЧОЇ ЗАБОРГОВАНОСТІ ЗІ СПЛАТИ ЄДИНОГО СОЦІАЛЬНОГО ВНЕСКУ ОБГОВОРИЛИ ПЕНСІЙНИКИ ТЯЧІВЩИНИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ДЕРЖАВНОЇ ФІСКАЛЬНОЇ СЛУЖБИ РАЙОНУ

Спіfoto DPI 300x225 - ПИТАННЯ ПОГАШЕННЯ ІСНУЮЧОЇ ЗАБОРГОВАНОСТІ ЗІ СПЛАТИ ЄДИНОГО СОЦІАЛЬНОГО ВНЕСКУ ОБГОВОРИЛИ ПЕНСІЙНИКИ ТЯЧІВЩИНИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ДЕРЖАВНОЇ ФІСКАЛЬНОЇ СЛУЖБИ РАЙОНУльна нарада працівників   Тячівського об’єднаного управління     Пенсійного фонду України Закарпатської області з представниками Державної фіскальної служби району відбулася 10 грудня у Тячеві. У ній взяли участь начальник Тячівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Сергій Данилич, в. о. начальника Тячівського управління ГУ ДФС в Закарпатській області Віта  Вередюк, завідувач юридичного сектору управління Ярина Шовак та ін.  В ході наради фахівці обговорили питання щодо вжиття заходів по зменшенню заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску (ЄСВ).

Як зазначалося на нараді, фахівцями управління Фонду проаналізовано та виявлено 156 осіб – приватних підприємців, які отримують пенсії в Пенсійному фонді, сформовано та надано списки  до Тячівського управління ГУ ДФС.  Керівник управління Тячівської ГУ ДФС повідомила, що за листопад поточного року сформовано 1672 вимоги, 13 з яких – по юридичних особах на суму 109 295,08 грн. Проведено повний аналіз списку  боржників і передано його територіальним громадам, сільським та селищним радам.

Станом на 01 листопада 2018 року, заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску сягає 30451,9 тис. грн., з них борг фізичних осіб-підприємців становить 25527,4 тис. грн.

Тому для забезпечення в повному обсязі  виплати грудневих пенсій, підсумували учасники наради, необхідно вжити усі заходи, спрямовані на погашення існуючої заборгованості та недопущення їх зростання в майбутньому.

background Layer 1