Пропустити навігацію

В ЧОПСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ВИВЧАЛИ ПРОБЛЕМИ ПОГАШЕННЯ БОРГІВ ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

FOTO CHOP 300x169 - В ЧОПСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ВИВЧАЛИ ПРОБЛЕМИ ПОГАШЕННЯ БОРГІВ ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

10 вересня, у міській раді відбулося спільне засідання міської комісії з питань своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат та міської робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства у частині мінімальної заробітної плати. В засіданні взяли участь начальник Ужгородського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Надія Діус, представники Чопської міської ради та керівники інших соціальних партнерів.

Під час засідання розглянуто питання щодо погашення боргів зі сплати фізичними особами – підприємцями міста Чопа єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування, та виплати роботодавцями заробітної плати нижче мінімального рівня.

За результатами засідання комісії визначено першочергові завдання щодо погашення заборгованості до бюджету Пенсійного фонду та наголошено присутнім про наслідки несплати обов’язкових платежів.

background Layer 1