Пропустити навігацію

ЛЕГАЛЬНА ЗАЙНЯТІСТЬ – ЗАПОРУКА МАЙБУТНЬОЇ ПЕНСІЇ

Семінар на тему «Легалізація зайнятості – крок назустріч вашим працівникам» відбувся 19 грудня на базі Мукачівського міськрайонного центру зайнятосfoto seminar 300x169 - ЛЕГАЛЬНА ЗАЙНЯТІСТЬ – ЗАПОРУКА МАЙБУТНЬОЇ ПЕНСІЇті, в якому взяли участь перший заступник начальника Мукачівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Наталія Чучка та представники управління праці, центру зайнятості та роботодавців, фізичних осіб-підприємців.

Наталія Чучка роз’яснила присутнім переваги легалізації заробітних плат та трудових відносин, їх взаємозв’язок зі страховим стажем та майбутньою пенсією. І запропонувала долучатись до дистанційних форм обслуговування громадян, зокрема через Веб-портал Пенсійного фонду України здійснювати постійний контроль за даними, що впливають на пенсійні права громадянина.

Наприкінці заходу присутні отримали кваліфіковані відповіді на питання, що їх турбували, та переконались в тому, що офіційне працевлаштування є, в першу чергу, гарантією їх соціального захисту.

background Layer 1