Пропустити навігацію

ПРО “Е-ПЕНСІЮ” РОЗПОВІЛИ ТРУДОВОМУ КОЛЕКТИВУ ВИЩОГО ПРОФЕСІЙНОГО УЧИЛИЩА №3

ЗустWP 20190923 15 22 59 Pro 300x169 - ПРО "Е-ПЕНСІЮ" РОЗПОВІЛИ ТРУДОВОМУ КОЛЕКТИВУ ВИЩОГО ПРОФЕСІЙНОГО УЧИЛИЩА №3річ в трудовому колективі Вищого професійного училища №3 провів заступник начальника Мукачівського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

Метою зустрічі було збільшення поінформованості працівників училища про онлайн сервіси Пенсійного фонду України, зокрема, впровадження нового сервісу вебпорталу – призначення пенсії в «один дотик». Сервіс передбачає подання документів для призначення пенсії дистанційно в електронному вигляді.WP 20190923 15 23 44 Pro 300x169 - ПРО "Е-ПЕНСІЮ" РОЗПОВІЛИ ТРУДОВОМУ КОЛЕКТИВУ ВИЩОГО ПРОФЕСІЙНОГО УЧИЛИЩА №3

         Впровадження такої системи спрощує взаємодію громадян з Пенсійним фондом України, дозволяє зменшити витрати часу осіб, які звертаються за призначенням пенсії, забезпечує максимально комфортні умови для отримання послуг, не виходячи з дому.

Зазначено, що на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України працює низка сервісів для пенсіонерів, застрахованих осіб та страхувальників, зокрема, налаштування послуги СМС – інформування (щодо призначення/перерахунку пенсії; сплати страхових внесків роботодавцем та страхового стажу особи.

В ході зустрічі присутні задавали низку запитань щодо перевірки наявності свого страхового стажу, а також щодо реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України, на які отримали змістовні відповіді.

background Layer 1