Пропустити навігацію

Звіт про надходження інформаційних запитів відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» протягом 2018 року

Протягом 2018 року до головного та підвідомчих управлінь Пенсійного фонду України в Закарпатській області відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» надійшло 60 запитів на публічну інформацію: поштою – 30, електронною поштою – 23, під час особистого прийому – 7. Запитувачами інформації були 36 фізичних осіб, 7 – юридичних осіб та 9 запитів надійшло від об’єднань громадян без статусу юридичної особи. Тридцять шість запитів стосувались питань соціального захисту, в основному щодо індивідуального перерахунку пенсій. Чотирнадцять запитів стосувались питань праці і заробітної плати, 5  фінансової політики, розпорядження бюджетними коштами та 1 запит стосувався правової інформації, забезпечення законності та правопорядку, 4 – діяльності місцевих органів виконавчої влади.

Усі запити своєчасно розглянуті, відповіді запитувачам надано у терміни, передбачені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

background Layer 1