Пропустити навігацію

“ЗРОБИ КРОК ДО МАЙБУТНЬОГО”

ПTSentr zajnyatosti 2 300x225 - "ЗРОБИ КРОК ДО МАЙБУТНЬОГО"ід такою назвою   провели 9 жовтня  захід для учнів Верхньокоропецької загальноосвітньої школи за ініціативи Мукачівського міського центру зайнятості та управління освіти, молоді та спорту Мукачівської районної державної адміністрації . Взяла участь у ньому і начальник Мукачівського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Наталія Чучка. Саме в такий спосіб організатори зустрічі намагалися позитивно налаштувати шкільну молодь на майбутнє, спрямувати та сформувати активну життєву позицію її.

  Завітали до учнів і  представники підприємств міста та району: заводу «Флекстронікс ТЗоВ», ТОВ «Мукачівська швейна фабрика», ТОВ «Коропецька пекарня» , ФГ «Квіти ЗакарпTSentr zajnyatosti 4 225x300 - "ЗРОБИ КРОК ДО МАЙБУТНЬОГО"аття». Усі вони переконували школярів, що  працювати і непогано заробляти можна і вдома,  ще й при цьому бути соціально захищеним. Тому варто свої мрії і сподівання  реалізовувати тут, пов’язувати їх з рідним краєм, підприємствами району.

Наталія Чучка звернула увагу присутніх на важливості легалізації зайнятості  населення, зауважила, що працівник, який отримує заробітну плату  ” у конверті”,  не може розраховувати на ніякий   соціальний захист, тим більше на пенсію. Тому щиро побажала всім займатися  в майбутньому улюбленою справою і бути законослухняними громадянами, зі своїми правами і обов’язками.

TSentr zajnyatosti 3 300x225 - "ЗРОБИ КРОК ДО МАЙБУТНЬОГО"

background Layer 1