Пропустити навігацію

В ІРШАВІ РОЗПОВІДАЛИ ПРО ОФІЦІЙНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ТА НОВІ ПОСЛУГИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

У приміщенні Іршавської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості відбувся семінар щодо проблем зайнятості населення, в якому взяли участь начальник Іршавського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Іван Бізіля та заступник начальника Віра Мейсарош.

Спеціалісти Фонду поінформували присутніх про зміни у пенсійному законодавстві, розповіли про нові онлайн-сервіси Пенсійного фонду України, окрім того, акцентували увагу на можливості дистанційного призначення пенсії за допомогою сервісу «Е-пенсія», призначення пенсії в «один дотик».

– Цей сервіс дає можливість отримати послуги, не виходячи з дому, що особливо зручно для мешканців віддалених сіл нашого району, – зазначив Іван Бізіля.

Особливий наголос на зустрічі було зроблено на офіційному працевлаштуванні, можливості самостійно через вебпортал контролювати свій стаж та сплату роботодавцем страхових внесків, отримувати додаткові послуги через власний електронний кабінет.

Пенсійники надавали відповіді на запитання присутніх.

background Layer 1