Пропустити навігацію

ВШАНУВАЛИ ГЕРОЇВ АФГАНСЬКОЇ ВІЙНИ

Тридцять років тому було перегорнуто ще одну сторінку кривавої радянської історії – після 10 років чужої війни з Афганістану було виведено радIMG 8647 kopyya 300x200 - ВШАНУВАЛИ ГЕРОЇВ АФГАНСЬКОЇ ВІЙНИfoto afgan 300x225 - ВШАНУВАЛИ ГЕРОЇВ АФГАНСЬКОЇ ВІЙНИянські війська. Ця чужа війна забрала понад 15 тисяч молодих життів, серед яких 58 закарпатців, 63 наших земляків повернулись скаліченими.

Відтоді минуло 30 років і сьогодні,, 15 лютого, ми знову вшановуємо героїв Афгану, схиляємо голови перед пам’яттю полеглих.

В урочистостях до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану відбулись урочисті заходи в обласному центрі та інших містах і селах Закарпаття, в яких взяли участь і працівники органів Пенсійного фонду області. Так, керівники та працівники головного управління взяли участь в урочистостях біля пам’ятника «Скорботна мати» на Православній набережній в Ужгороді. А в Мукачеві відбувся молебень за всіма полеглими та тими, що зникли безвісті, до якого  долучились і працівники Мукачівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області.

 

 

background Layer 1