Пропустити навігацію

ПРАЦІВНИКИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ ОБЛАСТІ ВІДЗНАЧАЮТЬ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

IMG a28bfb77b6fab2b6c64fa6e7da6b0945 V 225x300 - ПРАЦІВНИКИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ ОБЛАСТІ ВІДЗНАЧАЮТЬ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО 31 жовтня в облдержадміністрації вшановували працівників сфери соціального захисту населення Закарпаття. Для більш як 500 фахівців системи Пенсійного фонду Закарпаття це теж професійне свято.

Вже вдвадцяте в першу неділю жовтня Україна відзначає День працівника соціальної сфери. З цієї нагоди заступник голови облдержадміністрації Ольга Травіна та заступник голови обласної ради Петро Грицик нагородили низку працівників органів соціального захисту відзнаками облдержадміністрації та облради. Серед нагороджених і працівники головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області:

– грамотою Закарпатської облдержадміністрації нагороджена ГалинIMG 3af809a7f2d980dfe1bbc5594f151bba V 225x300 - ПРАЦІВНИКИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ ОБЛАСТІ ВІДЗНАЧАЮТЬ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТОа Довгей, начальник відділу з питань призначення та перерахунку пенсій № 5 управління застосування пенсійного законодавства головного управління;

– оголошено подяку голови Закарпатської облдержадміністрації Надії Станко, начальнику відділу планування та обліку персоналу управління по роботі з персоналом головного управління.

Вітаючи всіх пенсійників області, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасія Пентек зазначила: «Ваша щоденна праця неоціненна, адже від кожного з вас залежить, чи забезпечуватимуться соціальні гарантії людей, котрі потребують підтримку держави, зокрема пенсіонерів. Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Впевнена, що ви і надалі сумлінно ставитиметесь до виконання покладених на вас обов’язків щодо своєчасної виплати пенсій.

Бажаю вам міцного здоров’я, здійснення всіх ваших задумів і мрій. Нехай у ваших серцях завжди будуть милосердя і доброта, людяність і щирість, бажання та спроможність бути корисними людям!»

background Layer 1