Пропустити навігацію

В МУКАЧЕВІ ВИВЧАЛИ МОЖЛИВОСТІ ПОГАШЕННЯ БОРГУ ЗІ СПЛАТИ ЄДИНОГО ВНЕСКУ

 

IMG 157b30687c5ef2c598aa67f7ee3c6d0e V 300x225 - В МУКАЧЕВІ ВИВЧАЛИ МОЖЛИВОСТІ ПОГАШЕННЯ БОРГУ ЗІ СПЛАТИ ЄДИНОГО ВНЕСКУНачальник Мукачівського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Наталія Чучка взяла участь у засіданні міської комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і погашення заборгованості з виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних платежів, під час якого розглянуто питання погашення платниками міста заборгованості по сплаті єдиного соціального внеску за даними, які було подано Мукачівським відділом обслуговування громадян.  

Членів комісії інформовано про борг зі сплати єдиного соціального внеску, страхових внесків та фактичних витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, що склався станом на 1 жовтня ц. р. і є значним та потребує термінового погашення.

Запрошеним на комісію боржникам по сплаті ЄСВ, як юридичним особам, так і фізичним особам – підприємцям, запропоновано сплатити борг по єдиному соціальному внеску. Разом з тим, обговорено можливі шляхи його погашення, оскільки порушення роботодавцем свого обов’язку щодо сплати ЄСВ позбавляє  в майбутньому найманого працівника певної частини його пенсії. Крім того, страховий стаж зараховується лише при умові сплати страхового внеску.

background Layer 1