Пропустити навігацію

НА ВІДДАЛЕНОМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ В ДОВГОМУ, ЩО НА ІРШАВЩИНІ, НАДАВАТИМУТЬСЯ ПЕНСІЙНІ ПОСЛУГИ

irshava viddalene 225x300 - НА  ВІДДАЛЕНОМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ В ДОВГОМУ, ЩО НА ІРШАВЩИНІ, НАДАВАТИМУТЬСЯ ПЕНСІЙНІ ПОСЛУГИУ середу, 6 листопада, в селі Довге Іршавського району відбувся перший прийом фахівців Іршавського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) на віддаленому робочому місці головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області. Громадян приймали у приміщенні Довжанської сільської ради.

Прийом провели начальник Іршавського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Іваном Бізіля та заступник начальника відділу Віра Мейсарош. Надалі такі прийоми проводитимуться щосереди з 9:00 до 13:00 години, і не тільки для мешканців Довгого, а і для жителів навколишніх сіл – Лисичева, Кушниці, Сухої, Броньки, Приборжавського. Ще донедавна мешканцям цих сіл потрібно було долати щонайменше 22 кілометри, аби дістатися райцентру і подати документи на призначення пенсії чи отримати довідку або консультацію.

На віддаленому робочому місці надаватимуться основні пенсійні послуги: прийом документів на призначення, перерахунок пенсії, консультації щодо застосування законодавства з питань пенсійного забезпечення, доступ до електронних сервісів, замовлення та видача довідок про розмір пенсії, ОК-5, ОК-7, про трудовий та страховий стаж, пенсійних посвідчень.

background Layer 1