Пропустити навігацію

БЕЗРОБІТНИМ УЖГОРОДЦЯМ РОЗ’ЯСНЮВАЛИ ПЕНСІЙНЕ ЗАКОНОДАВСТВО

foto seminar 300x169 - БЕЗРОБІТНИМ УЖГОРОДЦЯМ РОЗ’ЯСНЮВАЛИ ПЕНСІЙНЕ ЗАКОНОДАВСТВО8 листопада начальник Ужгородського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Надія Діус зустрілася з безробітними в Ужгородському міському центрі зайнятості.

Надія Діус інформувала слухачів про основні переваги використання онлайн-сервісів Пенсійного фонду України, зазначивши, що за допомогою вебпорталу можна налаштувати послуги СМС-інформування щодо призначення та перерахунку пенсії, сплати страхових внесків роботодавцем та розміру свого страхового стажу; отримати довідку про розмір сплачених внесків за формою ОК-5, довідку про розмір пенсії, інформацію про свій страховий стаж та щомісячні відрахування єдиного соціального внеску роботодавцем; оформити заяву на виготовлення електронного пенсійного посвідчення.

Учасникам заходу розповіли також про запровадження нового сервісу «Признач пенсію в один дотик» через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України.

Під час жвавої дискусії всі присутні отримали відповіді на поставлені питання та листівки з питань пенсійного забезпечення .

 

background Layer 1