Пропустити навігацію

ХУСТЯНИ ЗАЙМАЮТЬСЯ В «ШКОЛІ МАЙБУТНЬОГО ПЕНСІОНЕРА»

foto Hust 225x300 - ХУСТЯНИ ЗАЙМАЮТЬСЯ В «ШКОЛІ МАЙБУТНЬОГО ПЕНСІОНЕРА»

8 листопада головний спеціаліст Хустського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Надія Підгорецька провела чергове заняття «Школи майбутнього пенсіонера». Представник Фонду інформувала присутніх про умови виходу на пенсію за віком, важливість легального заробітку та працевлаштування, можливості дистанційного обслуговування шляхом реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. 

Окремо фахівець Фонду акцентувала увагу на необхідності попередніх звернень із пакетом документів для здійснення їх правової оцінки коректного оформлення записів у документах та підтвердження страхового стажу у разі відсутності записів в трудовій книжці.

Учні «Школи майбутнього пенсіонера» довідалися також про користування сучасними сервісами від Пенсійного фонду України, серед яких сервіс призначення пенсії в «один дотик». Головна мета цього сервісу – спрощення взаємодії громадян з Пенсійним фондом, подача необхідних документів та заяв на призначення пенсії у зручний спосіб, не залишаючи свого помешкання, дистанційно через вебпортал Фонду та оформлення пенсії в максимально короткі терміни.

background Layer 1