Пропустити навігацію

БЕРЕГІВСЬКІ ПЕНСІЙНИКИ ЙДУТЬ ДО ЛЮДЕЙ І РОЗ’ЯСНЮЮТЬ ПЕНСІЙНЕ ЗАКОНОДАВСТВО

ДнIMG 15f0de2dc3acc2a966e103da487995be V 300x225 - БЕРЕГІВСЬКІ ПЕНСІЙНИКИ ЙДУТЬ ДО ЛЮДЕЙ І РОЗ’ЯСНЮЮТЬ ПЕНСІЙНЕ ЗАКОНОДАВСТВОями представники Берегівського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) провели робочу зустріч із колективом Берегівського об’єднання ринків і магазинів «Сільгосппродукти», в якому працює 18 осіб. Зустріч мала на меті донести до працівників об’єднання інформацію щодо нового сервісу Пенсійного фонду «Признач пенсію в «один дотик».

Головний спеціаліст відділу Галина Сапсай повідомила про структурні зміни в органах Пенсійного фонду України в Закарпатській області та про перелік послуг, які надаються оновленим сервісним центром в місті Берегове для мешканців міста та району.

Учасникам зустрічі надано і практичні консультації щодо реєстрації на WEB-порталі пенсійного фонду та переваг користування його послугами. Крім цього, головний спеціаліст відділу Любов Дзіндзьора ознайомила присутніх із новою моделлю звернення громадян для призначення пенсії через WEB-портал електронних послуг Фонду – в «один дотик». Фахівець Фонду наголосила, що новий сервіс є складовою цільової системи надання послуг у сфері пенсійного забезпечення в електронній формі («Е-ПЕНСІЯ»), що реалізується Пенсійним фондом України.

Окрім цього, присутнім наочно роз’яснено поетапні дії при реєстрації самої заяви про призначення пенсії.

Зустріч відбулась у форматі «питання – відповідь», тож учасники мали змогу отримати відповіді на запитання, що стосувались їх майбутнього пенсійного забезпечення, а також питань, що є у віданні органів Пенсійного фонду.

Аналогічні зустрічі фахівці Фонду провели і в колективах магазинів «Едемський сад» та «Едельвейс», де працівникам також було надано роз’яснення щодо пенсійного забезпечення.

background Layer 1