Пропустити навігацію

МЕШКАНЦІ ВЕЛЯТИНА І ЛИПЧІ ОТРИМУЮТЬ ПЕНСІЙНІ ПОСЛУГИ НА ВІДДАЛЕНИХ РОБОЧИХ МІСЦЯХ ФОНДУ

foto Hust 1 300x225 - МЕШКАНЦІ ВЕЛЯТИНА І ЛИПЧІ ОТРИМУЮТЬ ПЕНСІЙНІ ПОСЛУГИ НА ВІДДАЛЕНИХ РОБОЧИХ МІСЦЯХ ФОНДУ

Пріоритетом у роботі управлінь Пенсійного фонду України в області є покращення якості надання послуг громадянам, зробити спілкування з Фондом більш ефективним і доступним. Цьому, зо

крема, сприяє створення віддалених робочих місць поза межами відділів обслуговування (сервісних центрів ).

Так, Хустським відділом обслуговування громадян (сервісним центром)   головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області в листопаді створено два віддалені робочі місця в сільських радах сіл Велятино та Липча Хустського району, де мешканці цих та навколишніх сіл, не виїжджаючи в райцентр, можуть отримати необхідні консультативні послуги. Фахівці Фонду проводять прийом  згідно з графіками:

– с. Велятино – перший та третій вівторок місяця – з 09.00 до 12.00;

– с. Липча – другий та четвертий вівторок місяця – 09.00 до 12.00 .

На віддалених робочих місцях фахівці Хустського відділу обслуговування громадян проводять прийом громадян з питань пенсійного забезпечення, доступно та якісно надають роз’яснення про зміни у пенсійному законодавстві, приймають замовлення на видачу довідок та індивідуальних відомостей, надають довідкову інформацію, допомогу в заповненні та прийманні анкет на виготовлення пенсійних посвідчень, видають пенсійні посвідчення. Тут можна отримати перелік документів, необхідних для призначення/перерахунку пенсії, допомоги на поховання; подати заяву про надання допомоги у витребуванні документів, необхідних для підтвердження страхового стажу, заробітної плати для призначення/перерахунку пенсій; проведення попере

дньої оцінки права особи на призначення/перерахунок пенсії; реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України.

Минулого тижня прийом громадян провели фахівці Фонду у приміщенні Велятинської сільської ради. Велятинці, що прийшли на прийом з різними питаннями, де отримали кваліфіковані консультації від головного спеціаліста Хустського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Марії Синиці.

         А цього вівторка, 12 листопада, такий виїзний прийом на віддаленому робочому місці відбувся у приміщенні Липчанської сільської ради. Під час спілкування з мешканцями сіл фахівець Хустського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Оксана Борщ надала консультації з питань пенсійного забезпечення, інформацію про електронні сервіси Фонду.

background Layer 1