Пропустити навігацію

ЧІТКО ОРГАНІЗОВАНА РОБОТА – ЗАПОРУКА СВОЄЧАСНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЙ

19 20191119 090831 300x169 - ЧІТКО ОРГАНІЗОВАНА РОБОТА – ЗАПОРУКА СВОЄЧАСНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЙлистопада в головному управлінні Пенсійного фонду України в Закарпатській області відбувся семінар-нарада керівників відділів/секторів з питань призначення та перерахунків пенсій на тему: «Актуальні питання організації робочого процесу відділів/секторів з питань призначення та перерахунку пенсій».

         Відкриваючи сем20191119 090848 300x169 - ЧІТКО ОРГАНІЗОВАНА РОБОТА – ЗАПОРУКА СВОЄЧАСНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЙінар, начальник головного управління Анастасія Пентек наголосила на важливості правильно організувати робочий процес у відділах з питань призначення/перерахунку пенсій, налагодження чіткої співпраці між відділами призначення та обслуговування громадян (сервісними центрами). Це суттєво полегшить процес призначення пенсій, а також проходження усіх етапів ретроконверсії пенсійних справ.

Особливу увагу під час навчання було приділено додержаIMG 20191119 090815 225x300 - ЧІТКО ОРГАНІЗОВАНА РОБОТА – ЗАПОРУКА СВОЄЧАСНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЙнню норм законодавства з питань призначення того чи іншого виду пенсії, вчасного виконання судових рішень, завершенню інвентаризації пенсійних справ тощо.

         Учасники семінару-наради обговорили також проблемні питання, що виникають у процесі роботи з програмним забезпеченням. Допомогли розібратися у цьому, наочно пояснили все айтішники головного управління – начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів Павло Ганулич і начальник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та використання електронних реєстрів управління Роман Митровці.  

background Layer 1