Пропустити навігацію

ПРО ЛЕГАЛІЗАЦІЮ ЗАРПЛАТИ І НОВІ ОНЛАЙН-СЕРВІСИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ говорили в Ужгородському міському центрі зайнятості

Фахівцfoto Uzhgorod seminar 300x169 - ПРО ЛЕГАЛІЗАЦІЮ ЗАРПЛАТИ І НОВІ ОНЛАЙН-СЕРВІСИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ говорили в Ужгородському міському центрі зайнятостіі Ужгородського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області щотижня проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань пенсійного забезпечення громадян та легалізації заробітної плати.

Так, 27 листопада начальник відділу Надія Діус черговий раз взяла участь в інформаційному семінарі, що відбувся в Ужгородському міському центрі зайнятості.

Надія Діус наголосила на перевагах офіційного працевлаштування, інформувала, що через несплату роботодавцем єдиного соціального внеску та інших соціальних внесків працівникові не зараховується страховий стаж та ставиться під загрозу призначення пенсії за віком, по інвалідності, по втраті годувальника чи в інших випадках, передбачених законодавством.

Учасників заходу ознайомлено і з послугою СМС-розсилок застрахованим особам та пенсіонерам, загалом електронними послугами вебпорталу Пенсійного фонду України.

Зацікавленість аудиторії підтверджує, що проведення таких зустрічей потібне громадянам, адже вони отримують кваліфіковані роз’яснення задля своєчасного піклування про своє пенсійне майбутнє та недопущення неофіційного працевлаштування громадян.

 

background Layer 1