Пропустити навігацію

НАДХОДЖЕННЯ ДО БЮДЖЕТУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ АНАЛІЗУВАЛИ НА КОЛЕГІЇ В УЖГОРОДСЬКІЙ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

IMG ec3cd9e1010ab68fdbb167be58452f68 V 300x169 - НАДХОДЖЕННЯ ДО БЮДЖЕТУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ АНАЛІЗУВАЛИ НА КОЛЕГІЇ В УЖГОРОДСЬКІЙ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

28 листопада відбулось засідання колегії Ужгородської райдержадміністрації, на якому розглянуто підсумки економічного і соціального розвитку Ужгородського району за 9 місяців 2019 року. На засіданні проаналізували і стан надходження коштів до бюджету Пенсійного фонду, погашення заборгованості по страхових внесках та відшкодування фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій підприємств, установ, організацій, фізичних осіб-підприємців, зареєстрованих на території Ужгородського району. У колегії взяла участь  начальник Ужгородського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Надія Діус.

Як зазначалось у доповіді, діяльність Пенсійного фонду за звітний період спрямовувалась на забезпечення стабільного фінансування та своєчасної виплати пенсій, подальшого реформування пенсійної системи, покращення якості обслуговування громадян. Станом на 1 жовтня 2019 року заборгованість по страхових внесках підприємств, установ, організацій та фізичних осіб-підприємців Ужгородського району сягає 922 тисяч гривень. Борг по відшкодуванню  пільгових  пенсій  становить 1119,1 тисячі гривень. Весь борг забезпечений заходами стягнення.

За результатами колегії прийнято відповідні рішення та надано конкретні доручення.

background Layer 1