Пропустити навігацію

ЖУРНАЛІСТИ СУСПІЛЬНОГО МОВЛЕННЯ ОЗНАЙОМЛЮВАЛИСЬ З РОБОТОЮ МУКАЧІВСЬКОГО СЕРВІСНОГО ЦЕНТРУ

foto Mukachevo zal 225x300 - ЖУРНАЛІСТИ СУСПІЛЬНОГО МОВЛЕННЯ ОЗНАЙОМЛЮВАЛИСЬ З РОБОТОЮ МУКАЧІВСЬКОГО СЕРВІСНОГО ЦЕНТРУУ четвер, 5 грудня, журналісти Закарпатської філії Суспільного мовлення відвідали Мукачівський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) та новостворений відділ з ретроконверсії головного управління Пенсійного фонду України, що працює в Мукачеві.

Мукачівський сервісний центр – один із найбільших у структурі головного управління Пенсійного фонду в Закарпатській області, адже обслуговує мешканців Мукачева та 41 населеного пункту району – загалом близько 40 тисяч пенсіонерів. За день до сервісного центру звертається по 80-90 чоловік.

Як зазначила Оксана Калинич, заступник начальника відділу, в сервісному цIMG 83560ebca6fb50e9d6a3eb4643f46c2e V 300x225 - ЖУРНАЛІСТИ СУСПІЛЬНОГО МОВЛЕННЯ ОЗНАЙОМЛЮВАЛИСЬ З РОБОТОЮ МУКАЧІВСЬКОГО СЕРВІСНОГО ЦЕНТРУентрі громадянин може отримати весь спектр пенсійних послуг – від консультації до оформлення пенсії. Якість надання послуг, толерантне й уважне ставлення до відвідувачів, оформлення документів для призначення пенсії у строки, передбачені законодавством, – це принципи роботи співробітників центру. До слова, зараз пенсійні справи формуються тільки в електронному форматі – Пенсійний фонд відмовився від паперових носіїв, тож кожен документ, який громадянин подає для призначення пенсії, сканується.

 В електронний формат переводять і пенсійні справи попередніх років. ЦимIMG 08bd4c3feb2e5fabca63527b182d2c6f V 300x225 - ЖУРНАЛІСТИ СУСПІЛЬНОГО МОВЛЕННЯ ОЗНАЙОМЛЮВАЛИСЬ З РОБОТОЮ МУКАЧІВСЬКОГО СЕРВІСНОГО ЦЕНТРУ займається новостворений відділ з ретроконверсії. Михайло Волошин, начальник відділу, каже, що в електронний формат в Закарпатській області необхідно перевести понад 260,3 тисячі діючих пенсійних справ. На сьогодні опрацьовано вже понад 2,5 тисячі пенсійних справ та проведено всі етапи оцифрування (сканування, обрізання, документування) по 2234 пенсійних справах. Загалом відцифровано понад 218 тисяч сторінок.

 

background Layer 1