Пропустити навігацію

Про виконання планових показників доповіла начальник Мукачівського відділу обслуговування громадян Наталія Чучка

DSC06891 300x200 - Про виконання планових показників доповіла начальник Мукачівського відділу обслуговування громадян Наталія  Чучка8 січня начальник Мукачівського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Наталія Чучка взяла участь у нараді, яку проводив голова Мукачівської райдержадміністрації Олександр Ігорович Радиш. В ході наради нею було надано інформацію про виконання планових показників власних надходжень, які адмініструє Пенсійний фонд України. Їх виконано на 108,5 %.

 Заборгованість з платежів до Пенсійного фонду по Мукачівському району зросла на 200 тис. грн. і станом на 01 січня 2020 року сягає майже 2,0 млн. грн. Весь ріст боргу – з відшкодування пільгових пенсій.

Довідково: на пенсійному обліку в Мукачівському районі перебуває 21600 чоловік, середній розмір пенсії яких становить 2300 грн.

Присутніх було проінформовано також про модернізацію Пенсійного фонду України, запровадження ним сучасних технологій, завдяки яким пенсійні послуги можна отримати не виходячи з дому – через  вебпортал електронних послуг Фонду, зокрема, подання документів на призначення пенсії,  отримання інформацій про призначення її, сплату страхових внесків роботодавцями, розмір страхового стажу, отримання довідки про розмір сплачених внесків тощо.

Особливу увагу було акцентовано на послугу «Признач пенсію в один дотик».

 

 

 

 

background Layer 1