Пропустити навігацію

В Чопі громадян приймали на віддаленому робочому місці

foto Uzhgorod 300x252 - В Чопі громадян приймали на віддаленому робочому місціВ Закарпатській області працює 17 віддалених робочих місць головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області, одне з яких – в Дубовому Тячівського району – стаціонарного типу. Зазначені віддалені робочі місця працюють при міських, селищних і сільських радах, і фахівці Фонду, відповідно до затверджених графіків, проводять прийом громадян та надають весь спектр пенсійних послуг.

Такий прийом громадян на віддаленому робочому місці днями провела у Чопі  фахівець Ужгородського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України у Закарпатській області.

Завдяки новому програмному забезпеченню громадяни, без додаткового звернення до сервісного центру, мають можливість отримати увесь спектр необхідних пенсійних послуг, серед яких подання заяв на призначення та перерахунок пенсій, замовлення пенсійних посвідчень видача довідок про доходи пенсіонера та довідок з реєстру застрахованих осіб, реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України та низка інших послуг.

Під час прийому надано консультації і з питань перерахунку пенсій з 1 грудня 2019 року та 1 січня 2020 року, порядок визначення права виходу на пенсію, реєстрації в системі смс-повідомлень.

Прийом громадян на віддаленому робочому місці в Чопі відбувається згідно із затвердженим графік – кожного другого та четвертого четверга місяця.

 

background Layer 1