Пропустити навігацію

Як легалізувати трудові відносини, вирішували керівники держструктур області

27 січнDerzhpratsya 1 300x210 - Як легалізувати трудові відносини, вирішували керівники держструктур областія відбулась спільна нарада за участі керівників управління Держпраці в Закарпатській області, головного управління Державної податкової служби в області, Закарпатського обласного центру зайнятості, головного управління Держпродспоживслужби в області, Закарпатської обласної ради профспілок. В нараді взяла участь перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Наталія Кіш.

На виконання доручення Прем’єр-міністра України учасники спільної наради розглянули ситуацію у сфері легалізації трудових відносин в краї, скоординували спільні дії, спрямовані про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами, неприпустимості допуску до роботи  працівників без оформлення трудових відносин.

Керівники визначили шляхи подальшої співпраці і обговорили проект плану спільних заходів щодо легалізації трудових відносин в області.

background Layer 1