Пропустити навігацію

На віддалених робочих місцях фахівців Пенсійного фонду можна отримати весь спектр пенсійних послуг

Аби с1 225x300 - На віддалених робочих місцях фахівців Пенсійного фонду можна отримати весь спектр пенсійних послугпростити доступ громадян до отримання пенсійних послуг, в головному управлінні Пенсійного фонду України в Закарпатській області запроваджено надання послуг на віддалених робочих місцях, які працюють при міських, селищних і сільських радах та в об’єднаних територіальних громадах.

На сьогодні вже укладено 16 таких угод про співробітництво щодо ведення прийому громадян фахівцями Пенсійного фонду з головами Вилоцької, Великобичківської, Солотвинської, Кольчинської селищних рад, Великобийганської, Ставненської, Костринської, Нижньоворітської,  Довжанської, Пилипецької, Колочавської, Великолучківської, Тур’я-Реметівської, Велятинської, Липчанської сільських рад та Чопської і Перечинської міських радах.

Крім того, у селищі Дубове Тячівського району віддалене робоче місце працює у стаціонарному режимі, тут забезпечено щоденний прийом громадян з 8.00 до 17.00 години.

Графіки прийому на віддалених робочих місцях розміщені на сайті Пенсійного фонду України, а також на стендах кожного сервісного центру обслуговування громадян області.

Для роботи на віддалених робочих місцях спеціалісти відділів обслуговування громадян (сервісних центрів), що працюють у всіх районах області, забезпечені токінами, ноутбуками та планшетними сканерами, що дозволяє дистанційно працювати з базами Пенсійного фонду та надавати повний спектр пенсійних послуг – від видачі довідки до прийому документів для призначення пенсії.

Новостворені віддалені робочі місця сервісних центрів обслуговування громадян дають можливість своєчасно та доступно інформувати населення про зміни у пенсійному законодавстві. Громадяни одержали можливість звертатися за консультаціями з питань пенсійного забезпечення та отриманням інших послуг, незалежно від реєстрації місця проживання та перебування на обліку. 

 

background Layer 1