Пропустити навігацію

День відкритих дверей для студентів торговельно-економічного коледжу КНТЕУ провели в Ужгородському сервісному центрі

Цfoto den vidkrytyh dverej 300x169 - День відкритих дверей для студентів торговельно-економічного коледжу КНТЕУ провели в Ужгородському сервісному центріієї середи, 12 лютого, на День відкритих дверей до Ужгородського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління  Пенсійного фонду України в Закарпатській області завітали студенти торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету.

Начальник відділу Надія Діус провела ознайомчу екскурсію в сервісному центрі, розповіла про роботу відділу, інформувала про легалізацію заробітної плати, роботу вебпорталу Пенсійного фонду України  та основні аспекти пенсійного законодавства.

Під час зустрічі студенти також мали змогу поспостерігати за роботою головних спеціалістів відділу обслуговування громадян та за функціонуванням електронної черги.

Саме такі зустрічі дають можливість формувати у молоді розуміння відповідального ставлення до свого майбутнього та ознайомлюватися з реформами в пенсійній системі.

background Layer 1