Пропустити навігацію

Про легалізацію заробітної плати розповідали на семінарі в Ужгородському міському центрі зайнятості

Актуальною проблемою нині є легалізація заробітної плати та неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин, виплати зарплати у «конверті». Тому фахівці головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області постійно проводять роз’яснювальну роботу з мешканцями Ужгородщини для забезпечення їхнього права на соціальний захист.

 Тfoto seminar 1024x768 - Про легалізацію заробітної плати розповідали на семінарі в Ужгородському міському центрі зайнятостіак, 4 березня за участі заступника начальника відділу забезпечення наповнення бюджету № 1 головного управління Вікторії Сембер проведено інформаційний семінар-навчання з громадянами, які перебувають на обліку в Ужгородському міському центрі зайнятості.

Безробітних інформовано про важливість отримання легальної заробітної плати, про  наслідки неофіційних трудових відносин і їх вплив на майбутню пенсію та переваги соціальної захищеності легального працевлаштування, про можливість отримання інформації зі своєї облікової картки про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески за допомогою веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

 Присутні на заході отримали інформаційні матеріали та буклети.

 

background Layer 1