Пропустити навігацію

Як отримати офіційну довідку з QR-кодом через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (покрокові дії)

                  Шановні закарпатці! Пенсійний фонд України спростив процедуру отримання потрібних для вас довідок. Їх  можна замовити через вебпортал  Пенсійного фонду України. Для цього потрібно зареєструватися на ньому.    Увійти в особистий кабінет  за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) або діючого ЕЦП.

    У розділі «Комунікації з ПФУ» обрати пункт «Запит на отримання електронних документів». В електронному бланку замовлення вибрати у випадаючому меню потрібний вид довідки, заповнити усі обов’язкові поля, ввести КЕП та пароль до нього, натиснути кнопку «Відправити до ПФУ».

    В результаті обробки звернення заявнику буде надіслано електронний документ у вигляді pdf-довідки, достовірність якої підтверджено спеціальним QR-кодом, та електронний документ, підписаний електронним цифровим підписом Пенсійного фонду України. Він  є аналогом паперового документу, підписаного відповідальною особою в органі ПФУ.

Інструкція щодо отримання довідок з QR-кодом знаходиться за посиланням: http://www.pfu.gov.ua/instruktsiyi/yak-otrymaty-dovidku-z-qr-kodom-vid-pensijnogo-fondu-ukrayiny.

background Layer 1