Пропустити навігацію

Зустріч з працівниками ТзОВ “Бон Хуст” провели пенсійники Хустського сервісного центру

foto1103 300x225 - Зустріч з працівниками ТзОВ "Бон Хуст" провели пенсійники Хустського сервісного центруСьогодні заступник начальника Хустського відділу обслуговування громадян Віталія Турдай та головний спеціаліст відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Наталія Орсаг провели зустріч з трудовим колективом ТзОВ «Бон Хуст».

Віталія Турдай розповіла присутнім про механізм нарахування пенсій та зміни, які відбулися в пенсійному законодавстві, надала роз’яснення щодо особливостей зарахування страхового стажу у випадку виплати заробітної плати нижче встановленого законодавством мінімального розміру, своєчасності та повної сплати єдиного соціального внеску, умов виплати пенсії через установи банків та поштові відділення.

Особливу увагу працівники фонду акцентували на можливості оформлення пенсії в «один дотик» через вебпортал електронних послуг ПФУ, докладно розповіли про електронні сервіси вебпорталу: як зареєструватися на ньому, перевірити інформацію про суми заробітку, з яких сплачено страхові внески, пенсії та оперативно отримати відомості про набутий стаж тощо. На всі запитання  було надано грунтовні відповіді.

 

 

 

background Layer 1