Пропустити навігацію

В Ужгороді відкрито новий сервісний центр Пенсійного фонду

2vidkryttya 2 - В Ужгороді відкрито новий сервісний центр Пенсійного фонду1 грудня, в день 30-річчя створення Пенсійного фонду України, в Ужгороді урочисто відкрито нове приміщення відділу обслуговування громадян № 8 (сервісного центру) Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

Зазначений сервісний центр обслуговує мешканців обласного центру й Ужгородського району – загалом це понад 42 тисячіvidkryttya 4 - В Ужгороді відкрито новий сервісний центр Пенсійного фонду пенсіонерів. До сьогодні відвідувачі змушені були очікувати своєї черги в коридорі. Зараз же тут створені всі умови як для відвідувачів, так і для працівників: і робоча зона, і зал очікування оформлені відповідно до стандартів оIMG 22404deee012f5b651ce29adf5b55ba2 V 1 - В Ужгороді відкрито новий сервісний центр Пенсійного фондубслуговування громадян, затверджених Пенсійним фондом України.

Зазначимо, що трохи раніше відчинив свої двері після ремонту і зал очікування відділу обслуговування громадян № 4 (сервісного центру) в Мукачеві – тепер тут теж відвідувачі очікують своєї черги в сучасному залі.

Таким чином, на сьогодні у всіх сервісних центрах Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області проведено капітальні ремонти, і вони відповідають сучасним вимогам як щодо технічного оснащення, так і естетичного оформлення.

 

background Layer 1