Пропустити навігацію

За трудові і творчі досягнення – нагороди Пенсійного фонду

IMG 20210204 153931 532x709 - За трудові і творчі досягнення – нагороди Пенсійного фонду IMG 20210204 153909 532x709 - За трудові і творчі досягнення – нагороди Пенсійного фондуУ грудні минулого року Пенсійний фонд України відзначав ювілейну дату30-річчя створення. З цієї нагоди відбулася низка заходів, зокрема і конкурс творчих робіт працівників Фонду. В конкурсі взяли участь і працівники Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області. Переможницею конкурсу стала наша колега – Наталія Дурунда, начальник управління обслуговування громадян Головного управління!

Наталія Дурунда представила на конкурс свій творчий доробок – збірки книжок, романів і повістей. Пані Наталія – член Національної спілки письменників України, лауреат обласної премії «Дебют» та конкурсу «Коронація слова 2019», та інших престижних творчих премій.

Цього тижня, Наталія Дурунда, як переможець конкурсу, отримала Подяку від Голови конкурсної комісії Тетяни Король Пенсійного фонду України.

Почесну грамоту Пенсійного фонду України отримала і Яна Карпюк, головний спеціаліст відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян, – за особисті трудові досягнення під час виконання службових обов’язків.

Вітаємо нагороджених!

background Layer 1