Пропустити навігацію

Консультації та надані послуги на віддалених робочих місцях 

Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області продовжують надавати пенсійні послуги на віддалених робочих місцях. Зокрема, головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 9 Тетяна Дорогій (Хустського сервісного центру) провела прийом громадян у Вишківській територіальній громаді, де роз’яснила жителям про порядок обчислення страхового стажу та перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам.

Галина Сапсай, головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 1 (Берегівського сервісного центру) здійснила відповідний прийом громадян у ЦНАПі Берегівської міської ради, ознайомивши присутніх з переліком документів необхідних для призначення пенсії та про порядок виплати допомоги на поховання.

Головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 2 Вікторія Тупиця (Виноградівського сервісного центру) обслуговувала громадян у Пийтерфолвівській територіальній громаді, де бажаючим надано допомогу з авторизації в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг та навчала самостійно завантажувати довідки ОК-5 та ОК-7.

Фахівці Фонду області інформували відвідувачів про електронні сервіси, зокрема, про запровадження е–лікарняних та переваги сервісу «Автоматичне призначення пенсії за віком».

foto - Консультації та надані послуги на віддалених робочих місцях 

background Layer 1