Пропустити навігацію

В Управлінні Держпраці Закарпатської області обговорювали питання працевлаштування іноземців та осіб без громадянства

1 1 - В Управлінні Держпраці Закарпатської області обговорювали питання працевлаштування іноземців та осіб без громадянства В Управлінні Держпраці Закарпатської області відбулась робоча нарада за участю керівництва Управління та представників територіальних органів Державної міграційної служби, Закарпатського обласного центру зайнятості, Служби безпеки України та Державної податкової служби. Від Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області в нараді взяла участь начальник відділу забезпечення наповнення бюджету фінансово-економічного управління Вікторія Сембер.

Учасники наради визначили та обговорили проведення спільних заходів щодо роботодавців, які застосовували у 2020 році та І півріччі п. р. працю іноземців та осіб без громадянства на підставі відповідного дозволу, але при цьому інформація про виплату заробітної плати та сплату ЄСВ стосовно іноземних найманих працівників відсутня.

У результаті обговорення учасники визначили механізм для ефективної взаємодії залучених структур, домовилися про обмін інформацією та необхідності проведення перевірок у тих суб’єктів господарювання у яких працюють іноземці та особи без громадянства.

 

background Layer 1