Пропустити навігацію

В УжНУ говорили про кар’єрні можливості молоді

1 3 - В УжНУ говорили про кар’єрні можливості молоді4 листопада начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасія Пентек взяла участь в онлайн заході приуроченому до «Дня кар’єри ЄС». Майже 5 років Державний вищий навчальний заклад «Ужгородський національний університет» у співпраці з Представництвом Європейського союзу в Україні здійснює освітньо-інформаційний захід.

Крім керівництва УжНУ та студентів, у Днях беруть участь Олександр Пацкан, зас2 3 - В УжНУ говорили про кар’єрні можливості молодітупник голови Закарпатської облдержадміністрації (з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації), керівники різних державних установ, а також найбільші закарпатські підприємства-роботодавці, зокрема «Фішер», «Джейбіл» та інші.

Панельні дискусії на різні теми, зокрема «Професійний розвиток та європейська інтеграція», відбуваються в офлайн- та онлайн-режимах.

Сьогодні Анастасія Пентек інформувала учасників про роботу Пенсійного фонду України. Серед іншого керівниця закарпатських пенсійників зазначила, що Пенсійний фонд – один з лідерів серед державних структур щодо запровадження новітніх технологій, тому тут завжди раді молодим спеціалістам, і це хороший старт в кар’єрному зростанні випускників вузів.

background Layer 1