Пропустити навігацію

Будьте уважні: пенсіонерам телефонують шахраї!

Днями мешканці sajt - Будьте уважні: пенсіонерам телефонують шахраї!села Присліп, що на Міжгірщині, зателефонувала невідома особа і, представившись працівницею Пенсійного фонду, попросила пенсіонерку задиктувати свої паспортні дані та реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код). Натомість їй, мовляв, Пенсійний фонд перерахує 55 гривень. В телефоні висвітлився київський номер стаціонарного телефону.

Пенсіонерка, щось запідозривши, відмовилась надати такі дані і наступного дня звернулась до фахівців відділу обслуговування громадян № 9 (Хустського сервісного центру) Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області, які пояснили жінці, що Пенсійний фонд в жодному разі по телефону не отримує і не уточнює особисті дані пенсіонерів. І зараз не проводить подібних виплат. Швидше всього, міжгірчанці зателефонували шахраї.

Черговий раз інформуємо, що при потребі уточнення чи перевірки особистих даних громадянину надсилають поштою повідомлення і запрошують його особисто відвідати орган Пенсійного фонду.

Тому попереджаємо громадян бути на сторожі і в жодному разі не надавати телефоном свої особисті дані чи іншу інформацію!

background Layer 1