Пропустити навігацію

Мешканці Мукачівщини, як і інших районів області, отримують пенсійні послуги безпосередньо за місцем проживання

Вf. 1 - Мешканці Мукачівщини, як і інших районів області, отримують пенсійні послуги безпосередньо за місцем проживанняиїзні прийоми громадян на віддалених робочих місцях, виїзд до немічних пенсіонерf. 2 1 - Мешканці Мукачівщини, як і інших районів області, отримують пенсійні послуги безпосередньо за місцем проживанняів за їхніми заявками, зустрічі з трудовими колективами, під час яких надаються консультації, роз’яснення з питань пенсійного забезпечення тощо… Така робота є важливою складовою діяльності фахівців Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області, адже наближення якісних пенсійних послуг безпосередньо до громадян – серед пріоритетів.

Так, цього четверга фахівці відділу обслуговування громадян № 4 (Мукачівського сервісного центру) Головного управління Вікторія Шелельо (фото 1) та Анюта Русин (фото 2) провели прийом громадян на віддалених робочих місцях Фонду в селах Кальник та Ракошино Великолучківської територіальної громади. Мешканці громади звернулись за оформленням заяв на поховання та перерахунком пенсій, а також для отримання консультацій щодо перf.3 - Мешканці Мукачівщини, як і інших районів області, отримують пенсійні послуги безпосередньо за місцем проживанняегляду стажу, необхідного для призначення пенсії, сплати роботодавцем страхових внесків тощо. Фахівці Фонду роз’яснювали громадянам й інші питання пенсійного законодавство, говорили і про запровадження електронних трудових книжок та лікарняних листків.

Того ж дня головний спеціаліст Мукачівського сервісного центру Іванна Іваніга провела виїзний прийом в Дерцен: 93-річний мешканець цього села звернувся із проханням про зміну способу доставки пенсії. Іванна Іваніга оформила всі необхідні документи.

Зазначимо, що на сьогодні Головним управлінням Пенсійного фонду України в Закарпатській області укладено угоди щодо співпраці із 55 територіальними громадами краю, працюють 58 віддалених робочих місць, на яких фахівці Головного управління систематично, за графіком, приймають громадян і надають якісні пенсійні послуги.

 

background Layer 1