Пропустити навігацію

Послуги з прибирання (послуги з прибирання приміщень та прилеглих територій) (ДК 021:2015: 90910000-9: Послуги з прибирання)

Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: UA-2021-11-18-011950-a

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики надання послуг з прибирання приміщень та прилеглих територій повинні відповідати вимогам чинного законодавства, зокрема, послуги повинні проводитись згідно з вимогами  наступних нормативних документів:

– норм з охорони праці;

– інструкцій з пожежної безпеки;

– норм з охорони навколишнього природного середовища;

– Державні санітарні правила і норми, гігієнічні нормативи;

– норм виробничої санітарії;

– Закон України «Про охорону праці»;

– Закон України «Про охорону навколишнього природного середовища»;

– Закон України «Про відходи»;

– Закон України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення».

Учасники процедури закупівлі несуть відповідальність за якість засобів, матеріалів та використання технічно-справного обладнання, що застосовуються для надання послуг та дозволені для використання на території України. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка розрахована методом порівняння ринкових цін та включає всі витрати, необхідні для якісного прибирання, а саме: заробітна плата прибиральників (не менше мінімального розміру встановленого діючим законодавством); виплата відпускних та лікарняних; забезпечення прибиральників спецодягом; витрати на використання миючих, дезінфікуючих засобів та пакетів для сміття; витрати на використання технічного обладнання/техніки для прибирання; витрати на забезпечення прибиральників необхідним інвентарем та витратними матеріалами; інші витрати, які відносяться до надання послуг.

  1. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:

Обґрунтування очікуваної вартості: в межах кошторисних призначень на відповідний період (закупівля на 2022 рік). Очікувана вартість предмета закупівлі – 310 000,00 гривень з ПДВ (триста десять тисяч гривень 00 копійок). Джерело фінансування – кошти Пенсійного фонду України.

background Layer 1