Пропустити навігацію

Хустяни навчаються в «Школі майбутнього пенсіонера»

IMG 6440 e1637930594570 - Хустяни навчаються в «Школі майбутнього пенсіонера»Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області використовують різні форми донесення до громадян інформації про пенсійне забезпечення. Так, при всіх сервісних центрах Головного управління працюють «Школи майбутнього пенсіонера».

Цієї п’ятниці таке заняття в «Школі майбутнього пенсіонера» проведено у відділі обслуговування громадян № 9 (Хустському сервісному центрі). Головний спеціаліст відділу Тетяна Ботюк розповіла присутнім про онлайн-сервісів Пенсійного фонду України, які дозволяють майбутнім пенсіонерам постійно бути в курсі новацій у сфері пенсійного забезпечення, а також про запровадження електронних трудових книжок та лікарняних листків.

          Фахівець ознайомила присутніх і зі змінами в пенсійному законодавстві України та відповіла на запитання щодо умов виходу на пенсію, порядку зарахування страхового стажу, зокрема і за період підприємницької діяльності та період перебування на обліку в центрі зайнятості. Окремо акцентувала увагу на питанні коректного оформлення записів у документах та підтвердження страхового стажу за відсутності записів у трудовій книжці.

background Layer 1