Пропустити навігацію

Про заходи щодо запобігання випадкам виробничого травматизму на релокованому підприємстві

IMG 3489 3 300x135 - Про заходи щодо запобігання випадкам виробничого травматизму на релокованому підприємствіПовномасштабна війна, що триває уже понад два роки, вносить свої корективи у долі людей, підприємств, установ… Нові домівки, прихисток отримали тисячі тимчасово вимушених переселенців. Чимало їх творять нову історію на нових локаціях, у тому числі й у нашому краї.
2666 - Про заходи щодо запобігання випадкам виробничого травматизму на релокованому підприємстві ТОВ «ФРЕНДЛІ ВІНДТЕХНОЛОДЖІ» – релоковане підприємство у сфері енергетичного машинобудування. Рівно рік тому розпочало нову сторінку на Перечинщині. Саме сюди для проведення профілактичних заходів щодо вивчення та поширення позитивного досвіду створення безпечних та нешкідливих умов праці на підприємстві завітав головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування контрольно-перевірочної роботи Головного управління Іван Коколюс.
2714 - Про заходи щодо запобігання випадкам виробничого травматизму на релокованому підприємстві Разом з інженером з охорони праці Т. Тесленко розглянули організацію ефективної роботи служби з охорони праці, що діє на підприємстві,
ідентифікацію небезпек, оцінювання ризиків та визначені заходи щодо запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням на виробництві, зокрема:
– створення безпечних і нешкідливих умов праці,
– проведення атестації робочих місць за умовами праці,
– проведення навчання, відповідних інструктажів,
– дотримання правил техніки безпеки,
– проходження медичних оглядів працівників з метою своєчасного виявлення ознак і симптомів порушення стану здоров’я,
– забезпечення засобами колективного та індивідуального захисту,
– надання першої медичної допомоги тощо.
Обговорили алгоритм дій у разі настання нещасного випадку або гострого професійного захворювання на підприємстві
та нові можливості порталу електронних послуг ПФУ в частині обліку нещасних випадків, професійних захворювань. аварій на виробництві.
1f4be - Про заходи щодо запобігання випадкам виробничого травматизму на релокованому підприємстві Спеціаліст Фонду залишив для користування методичні матеріали та зразки документів на електронних носіях.
203c - Про заходи щодо запобігання випадкам виробничого травматизму на релокованому підприємстві Нагадуємо: якщо на виробництві стався нещасний випадок або гостре професійне захворювання, роботодавець та медична установа, до якої звернувся потерпілий, зобов’язані повідомити про це територіальний орган Пенсійного фонду. Відповідні дії передбачені Порядком розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 337 (зі змінами, внесеними постановами Кабінету Міністрів України від 02 грудня 2022 року № 1350 та від 20 січня 2023 року № 59).
1f4cc - Про заходи щодо запобігання випадкам виробничого травматизму на релокованому підприємствіБільше про порядок розслідування нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/337-2019-%D0%BF#Text
background Layer 1