Пропустити навігацію

Співпраця з громадами

IMG eb305069b82a329e7c06ce081fcacfd4 V1 1 300x173 - Співпраця з громадамиЗаступниця начальника відділу обслуговування громадян №1 (Берегівський сервісний центр) Аніта Кузьма провела робочу зустріч із представниками Косоньської ОТГ.

Зокрема, фахівець Головного управління разом із секретарем громади Євою Горват проаналізували результати роботи уповноважених осіб ОТГ щодо прийому заяв для призначення житлових субсидій і пільг у першому кварталі поточного року. Також сторони обговорили проблемні питання, що виникають в процесі опрацювання документів та їх передачі Пенсійному фонду.

Аніта Кузьма звернула увагу, що з 1 травня буде проведено масовий перерахунок житлових субсидій на неопалювальний сезон. Для більшості отримувачів перепризначення відбудеться автоматично. Однак певній категорії громадян субсидію на неопалювальний період буде призначено після надання заяви та декларації. Це, зокрема, сім’ї, у складі яких є ВПО, орендарі житлових приміщень, домогосподарства, де кількість проживаючих осіб відрізняється від кількості зареєстрованих, а також ті, хто не отримував субсидію в опалювальному сезоні або її розмір становив нуль.

Тож представниця Фонду наголосила на ретельній перевірці повноти пакетів документів та їх відповідності законодавчим вимогам, що сприяє прийняттю рішень за поданими заявами в мінімальні терміни.

background Layer 1