Пропустити навігацію

Пенсійний фонд пропонує пенсіонерам нові онлайн-сервіси

Основним пріоритетом діяльності органів Пенсійного фонду України в Закарпатській області є поліпшення якості обслуговування громадян. Тому органи Фонду області постійно працюють над вдосконаленням форм і методів роботи з населенням, запроваджуючи сучасні і максимально зручні способи надання послуг.

До послуг пенсіонеfoto pensioner kompyuter - Пенсійний фонд пропонує пенсіонерам нові онлайн-сервісирів – сучасний формат онлайн-сервісів, що дозволяє пенсіонерам, маючи комп’ютер і навички роботи з ними, постійно бути в курсі новацій у сфері пенсійного забезпечення, вирішити, не виходячи з дому, різноманітні питання пенсійного забезпечення, замовити й отримати довідки тощо. Такі можливості надає Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України. Для того, щоб стати його користувачем, необхідно реєструватись, звернувшись до фахівців органу Фонду із заявою, або ж зробити це самостійно за допомогою електронного цифрового підпису.

За допомогою цього зручного електронного сервісу можна подати заяву на призначення або перерахунок пенсії, звернутися за консультацією до фахівців, замовити і роздрукувати потрібні довідки. А активізувавши функцію смс-інформування, одержувати дані про те, як формується персональний страховий стаж, як сплачує внески роботодавець, про перерахунки пенсії та іншу інформацію. Веб-портал працює з дотриманням вимог захисту персональних даних, отож інформація цілковито захищена.  Усі отримані в електронному вигляді документи з QR-кодом є такими ж правомірними, як і паперові аналоги. Через послугу «пенсійний калькулятор», посилання на який розміщене на Веб-порталі, можна самостійно перевірити правильність нарахування пенсії або підрахувати її орієнтовний розмір у  перспективі.

1) Інструкція із надання електронних документів з підтвердженням QR-кодом

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=__lL51HT9kw

2) Інструкція з налаштування сервісу смс-інформування

https://www.youtube.com/watch?v=rjxf1_F5EAk&feature=youtu.be

3) Інструкція для користувачів Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України

https://www.youtube.com/watch?v=Z4A4B6bdgDg

4) Нові онлайн сервіси від Пенсійного фонду України https://www.youtube.com/watch?v=VAyFtdGZEc4

background Layer 1