Пропустити навігацію

ПРО ВИПЛАТУ МОНЕТИЗОВАНИХ СУБСИДІЙ МЕШКАЦЯМ УЖГОРОДЩИНИ ГОВОРИЛИ ЗА «КРУГЛИМ СТОЛОМ»

foto Uzhgorod kruglyj stil 300x187 - ПРО ВИПЛАТУ МОНЕТИЗОВАНИХ СУБСИДІЙ МЕШКАЦЯМ УЖГОРОДЩИНИ ГОВОРИЛИ ЗА «КРУГЛИМ СТОЛОМ»Як працюватиме монетизація субсидій, обговорили за «круглим столом» представники Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області з начальником управління соціального захисту населення Ужгородської райдержадміністрації Андріаною Зизич та іншими.

Як відомо, Кабінет Міністрів України 6 лютого 2019 року прийняв рішення щодо монетизації субсидій. Це означає, що вже в березні цього року гроші для розрахунків за комунальні послуги виплачуватимуться готівкою безпосередньо одержувачам субсидії. Всі, кому призначено субсидію з 2018 року, отримають у березні готівку для оплати комунальних платіжок за лютий 2019 року. Відповідно у квітні прийдуть кошти для розрахунку за спожиті у березні послуги, у травні – за квітневу комуналку.

Пенсіонерам субсидію виплатить Пенсійний фонд одночасно з виплатою пенсії, на відповідні рахунки у банківських установах. Тим, хто отримує пенсію через відділення поштового зв’язку, субсидію разом з пенсією доставить «Укрпошта».

Решта субсидіантів можуть отримати субсидію з 12 березня в найближчому відділенні «Ощадбанку» за пред’явленням паспорту та ідентифікаційного коду.

 

background Layer 1