Пропустити навігацію

В ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ВИПЛАТА БЕРЕЗНЕВИХ ПЕНСІЙ ТА МОНЕТИЗОВАНИХ СУБСИДІЙ

Головнzastavka groshi - В ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ВИПЛАТА БЕРЕЗНЕВИХ ПЕНСІЙ ТА МОНЕТИЗОВАНИХ СУБСИДІЙе управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області інформує, що розпочато виплату березневих пенсій та монетизованих субсидій.

Відповідно до ст. 47 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» виплату пенсій розпочато з 4 лютого і проводиться згідно із затвердженими графіками.

До виплатних відомостей включено і  суми перерахованих з 1 березня пенсій. За окремими відомостями здійснюватиметься виплата житлових субсидій за лютий.

Станом на 6 лютого профінансована потреба в сумі 222,5 мільйона гривень, або 31,2 відсотка.

Потреба в коштах на забезпечення виплати пенсій та грошових допомог у березні становить 713,3 мільйона гривень, житлових субсидій – 47 мільйонів гривень. Кошти на виплату пенсій надходитимуть в область згідно із затвердженими графіками.

Березневі пенсії в області профінансовані в повному обсязі – забезпечено фінансування пенсій та грошової допомоги 272,5 тисячі пенсіонерів у законодавчо визначений термін по всій території області на загальну суму 604,8 мільйона гривень.

 

background Layer 1