Пропустити навігацію

ПРОБЛЕМИ ОСІБ, ЩО ПЕРЕБУВАЮТЬ НА ПОВНОМУ ДЕРЖАВНОМУ УТРИМАННІ, ОБГОВОРЮВАЛИ СОЦІАЛЬНІ ПРАЦІВНИКИ

Цієї серfoto kruglyj stil 300x169 - ПРОБЛЕМИ ОСІБ, ЩО ПЕРЕБУВАЮТЬ НА ПОВНОМУ ДЕРЖАВНОМУ УТРИМАННІ, ОБГОВОРЮВАЛИ СОЦІАЛЬНІ ПРАЦІВНИКИеди, 6 березня, відбулася зустріч у форматі «круглого столу», в якій взяли участь представники Ужгородського об’єднаного  управління Пенсійного  фонду  України  Закарпатської  області та начальник центру надання соціальних послуг Ужгородського районного територіального центру соціального обслуговування Іван Гомович.

На сьогодні у відділенні стаціонарного догляду на постійному місці проживання перебуває 15 пенсіонерів. Основне завдання  цього закладу –здійснювати соціальне обслуговування та надавати соціальні послуги громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги.

Під час «круглого столу» обговорили питання перерахунку пенсій з      1 березня та виплати одноразової допомоги, особливості виплати пенсій особам, які перебувають на повному державному утриманні, та механізм перерахування управлінням коштів закладам (установам), у яких особи перебувають на повному державному утриманні.

background Layer 1