Пропустити навігацію

Євгеній КАПІНУС: «РОБОТА, ЯКУ ЗАРАЗ ПРОВОДИМО, – ЦЕ ХОРОШИЙ ЗАДІЛ НА МАЙБУТНЄ»

13 бер19 300x199 - Євгеній КАПІНУС: «РОБОТА, ЯКУ ЗАРАЗ ПРОВОДИМО, – ЦЕ ХОРОШИЙ ЗАДІЛ НА МАЙБУТНЄ»езня в головному управлінні Пенсійного фонду України в Закарпатській області відбулася нарада Голови правління Пенсійного фонду України Євгенія Капінуса щодо підсумків діяльності органів Пенсійного фонду області протягом січня – лютого цього року. В нараді взяли участь керівники головного й об’єднаних управлінь та структурних підрозділів головного управління.

Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасія Пентек, доповідаючи про підсумки роботи, зазначила, зокрема, що органи Фонду області з початку року забезпечили план власних надх12 300x199 - Євгеній КАПІНУС: «РОБОТА, ЯКУ ЗАРАЗ ПРОВОДИМО, – ЦЕ ХОРОШИЙ ЗАДІЛ НА МАЙБУТНЄ»оджень – планові показники перевиконано більш як на 48 відсотків і додатково зібрано 1,6 мільйона гривень. Зросли на  41,1 мільйона гривень і доходи єдиного соціального внеску. З          1 січня та 1 березня цього року проведено перерахунок пенсій та виплату монетизованих субсидій. Із загальної кількості пенсіонерів з 1 березня проведено перерахунок 246 тисячі закарпатців.

Голова правління Фонду зосередив увагу на завданнях, які стоять перед органами Пенсійного фонду.

Необхідно докладати максимальних зусиль для зростання надходжень до Пенсійного фонду. Серед найважливіших завдань – погашення заборгованості зі сп16 300x199 - Євгеній КАПІНУС: «РОБОТА, ЯКУ ЗАРАЗ ПРОВОДИМО, – ЦЕ ХОРОШИЙ ЗАДІЛ НА МАЙБУТНЄ»лати єдиного соціального внеску, що є основним джерелом наповнення Фонду.

– Маємо працювати безпосередньо з людьми – йти до кожного підприємця, пояснювати, щоб вони зрозуміли, що накопичення боргів – це їхні проблеми в майбутньому, – підкреслив Євгеній Капінус.

Відтак у форматі конструктивного діалогу учасники наради15 300x199 - Євгеній КАПІНУС: «РОБОТА, ЯКУ ЗАРАЗ ПРОВОДИМО, – ЦЕ ХОРОШИЙ ЗАДІЛ НА МАЙБУТНЄ» обговорили з очільником Пенсійного фонду проблеми, які виникають в роботі.

Система Пенсійного фонду зараз у процесі реформування і Євгеній Капінус інформував про новації, які планується запроваджувати, та завдання, що ставляться перед працівниками Фонду. Насамперед йдеться про створення належних умов обслуговування через облаштування відділів обслуговування громадян та приведення їх до єдиних стандартів, надання якісних пенсійних послуг.

– Та робота, яку ми зараз проводимо, – це хороший заділ на майбутнє, що дозволить нам спільними зусиллями реалізувати всі завдання, – підсумував Євгеній Капінус.

 

background Layer 1