Пропустити навігацію

МЕШКАНЦІ НЕВИЦЬКОГО ОТРИМУЮТЬ ПЕНСІЙНІ ПОСЛУГИ БЕЗПОСЕРЕДНЬО В СЕЛІ

14foto Uzhgorod 300x225 - МЕШКАНЦІ НЕВИЦЬКОГО ОТРИМУЮТЬ ПЕНСІЙНІ ПОСЛУГИ БЕЗПОСЕРЕДНЬО В СЕЛІ березня, відповідно до підписаної угоди про співпрацю між Ужгородським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України в Закарпатській області та Невицькою сільською радою, спеціаліст Ужгородського об’єднаного управління провела черговий прийом громадян з питань пенсійного забезпечення на віддаленому робочому місці в селі Невицьке Ужгородського району.

Практика підтверджує, що такі віддалені робочі місця Пенсійного фонду дозволяють наближувати пенсійні послуги безпосередньо до людей, сприяють покращення надання цих послуг тощо.

Пенсіонери та застраховані особи змогли отримати консультації з питань перерахунку пенсій з 1 березня 2019 року, монетизації субсидій, щодо порядку призначення, перерахунку та виплати пенсій, правил  отримання електронного пенсійного посвідчення, можливості зареєструватися на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України та про переваги отримання пенсій через банківські установи.

Довідково. На сьогодні в Закарпатській області створено і працює 26 віддалених робочих місць фахівців Пенсійного фонду України, обладнаних поза межами територіальних управлінь (5 з яких працюють в об’єднаних територіальних громадах).

 

 

background Layer 1