Пропустити навігацію

В головному управлінні навчали спеціалістів контрольно-перевірочної роботи

З метою підвищення кваліфікаційного рівня спеціалістів підрозділу контрольно-перевірочної роботи головного управління Пенсійного фонду Закарпатської області та вивчення нормативно-правових актів 6 листопада цього року на базі головного управління проведено семінар-навчання на тему «Основні напрями організації та здійснення контрольно-перевірочної роботи в головному управлінні Пенсійного фонду України».
У семінарі-навчанні взяли участь начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області та керівники, головні спеціалісти структурних підрозділів головного управління.
Відкрила семінар начальник головного управління Анастасія Пентек, яка зупинилась на пріоритетних напрямах діяльності органів Пенсійного фонду в умовах змін діючого законодавства та структури органів Пенсійного фонду.
У рамках семінару-навчання детально розглянуто питання підготовки та організації проведення планової та позапланової перевірки щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, достовірності відомостей, поданих страхувальниками до Реєстру застрахованих осіб. Ознайомлено з роботою пілотного модуля планування заходів державного нагляду (контролю) Інтегрованої автоматизованої системи, запущеного Державною регуляторною службою України спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України.
Увагу присутніх акцентовано на організації та методиці проведення перевірки цільового використання коштів Фонду в установах (закладах), в яких особи перебувають на повному державному утриманні, та перевірки документів, виданих підприємствами, установами, організаціями на оформлення пенсій.
Усі присутні отримали довідково-інформаційні матеріали щодо організації контрольно-перевірочної роботи в органах Пенсійного фонду України та рекомендації щодо оформлення результатів перевірки установи (закладу), в яких особи перебувають на повному державному утриманні.

background Layer 1