Пропустити навігацію

На віддалених робочих місцях роз’яснюють пенсійне законодавство

Начальник Дніпрорудненського відділу обслуговування громадян Василівського об’єднаного управління Наталія Марочко 10 травня провела виїзний прийом на віддаленому робочому місці у с. Балки.           

Мешканці села цікавились пенсійною реформою та умовами перерахунку пенсійних виплат. Фахівець нагадала відвідувачам про необхідність повідомляти органи Пенсійного фонду про обставини, які впливають на пенсійні виплати, зокрема: про працевлаштування та звільнення з роботи, зміни в складі сім’ї тощо. Також селянам передпенсійного віку було запропоновано заздалегідь звертатися до спеціалістів управління Фонду з метою проведення попередньої перевірки документів.

Наталія Миколаївна повідомила про можливість отримання інформації з питань пенсійного забезпечення за телефонами «гарячої» лінії Фонду та за допомогою онлайн-сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду. Вона надала практичну допомогу щодо реєстрації в особистому кабінеті користувача, провела індивідуальні консультації, відповіла на запитання.

 

agen. punkt 1024x768 - На віддалених робочих місцях роз’яснюють пенсійне законодавство

background Layer 1