Пропустити навігацію

Тривають заняття у «Школі майбутнього пенсіонера»

Фахівці Приморського об’єднаного управління 16 травня 2019 року провели чергове  зайняття «Школи майбутнього пенсіонера». Під час  навчань фахівці продовжили роз’яснювальну роботу з питань пенсійного  законодавства.

У ході спілкування  начальник Приморського відділу  обслуговування громадян  поінформувала учасників зустрічі про особливості пенсійного законодавства України, зміни, новації та умови призначення різних видів пенсій у  2019 році. Вона наголосила  на важливості легальної  зайнятості та виплати заробітної плати відповідно до чинного законодавства. Запропонувала скористатися можливістю отримувати інформацію з питань пенсійного забезпечення на веб-порталі  електронних послуг Пенсійного фонду України, а також за допомогою SMS-інформування. Надала  індивідуальні консультації, відповіді на всі поставлені запитання та роздали друковану інформацію з актуальних питань.

З початку року фахівцями об’єднаного управління вже  проведено 7 навчань у «Школі майбутнього пенсіонера»,  на яких було присутні 45 осіб.

DSC01008 1024x768 - Тривають заняття у «Школі майбутнього пенсіонера» IMG 20190517 083516 1024x768 - Тривають заняття у «Школі майбутнього пенсіонера»

background Layer 1