Пропустити навігацію

Роз’яснення щодо липневого перерахунку пенсій отримали селяни Новопавлівки

Начальник Приморського сервісного центру Любов Третяк 17 липня провела виїзний прийом для мешканців села Новопавлівка.

Селяни дізнались про механізм перерахунку пенсій з 1 липня поточного року та отримали відповіді на особисті питання щодо пенсійного забезпечення,   порядку перерахунку пенсії у зв’язку із збільшенням стажу та заробітної плати,  виходу на пенсію на пільгових умова,  переваг отримання пенсії через банківські установи.

Увагу присутніх було зосереджено на важливості наявності мінімального  страхового стажу, який необхідний для набуття права на пенсію за віком. «Розмір майбутньої пенсії напряму залежить від кількості зарахованого страхового стажу, а відтак і працевлаштування повинне бути лише згідно законодавства про працю, з офіційною заробітною платою, з якої сплачується страхові внески», – наголосила Любов Михайлівна.

Наприкінці зустрічі мешканці ознайомилися з дистанційними формами обслуговування, зокрема отриманням  актуальної інформації на сервісах веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду  та за допомогою SMS-інформування. Всім бажаючим були роздані інформаційні матеріали.

20190717 130604 1024x576 - Роз’яснення щодо липневого перерахунку пенсій отримали селяни Новопавлівки 20190717 130659 1024x576 - Роз’яснення щодо липневого перерахунку пенсій отримали селяни Новопавлівки

background Layer 1