Пропустити навігацію

Чернігівським банкірам про пенсійні послуги в режимі онлайн

Cпеціаліст Чернігівського  сервісного центру Ольга Філіпська провела  18 липня зустріч в трудовому колективі «Райфайзенбанк Аваль».

Представник Фонду розповіла працівникам банківської установи про умови виходу на пенсію за віком, порядок зарахування періодів трудової діяльності до страхового стажу та перелік документів, необхідних для призначення пенсії. У ході зустрічі мова також йшла і про фактори, які впливають на розмір пенсійного забезпечення, зокрема важливість офіційного працевлаштування та своєчасної сплати страхових внесків.

Ольга Філіпська повідомила присутніх про можливість за допомогою онлайн-сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду отримати персональну інформацію зі своєї облікової картки, а саме про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески, а також  налаштувати послуги безкоштовного SMS-інформування. Працівник Фонду пояснила порядок реєстрації в особистому кабінеті користувача для  дистанційного обслуговування у будь-який зручний час.

IMG 55af4d5fd2c21e5743ff3851911e08bf V 768x1024 - Чернігівським банкірам про пенсійні послуги в режимі онлайн

background Layer 1