Пропустити навігацію

Сервісні центри Пенсійного фонду в Запорізькій області – найбільш відвідувані державні установи

Оновлені Пологівський та Вознесенівський сервісні центри – такий подарунок  мешканцям Запорізького краю та області зробили пенсійники 30 та 31 жовтня, напередодні свого професійного свята – Дня працівника соціальної сфери. Адже саме надання якісних послуг пенсіонерам, застрахованим особам, роботодавцям є одним з головних пріоритетів   працівників  Фонду в області.

На відкриття сучасних приміщень до пенсійників завітали керівництво органів місцевої влади, представники банківських установ, соціальні партнери, журналісти ЗМІ. Найпочеснішими гостями свята стали пенсіонери, які були приємно вражені та задоволені комфортними умовами обслуговування в оновлених відділах. Та не тільки відвідувачі, а й працівники Фонду вже відчули зручність модульних робочих місць, які оснащені комп’ютерною технікою, принтерами, камерами відео фіксації та відеоспостереження. Це – ще один крок у підвищенні якості надання послуг та впровадженні електронних технологій обслуговування. Безкоштовний Wi-Fi та спеціально облаштоване місце для роботи за комп’ютером дозволяють відвідувачам, за бажанням, користуватись онлайн-сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду безпосередньо у залі обслуговування.  Традиційно, інформаційна підтримка здійснюється з використанням буклетів та відео-матеріалів, розміщених, відповідно, на стендах та відеопанелях у залах очікування.

У святковому вітанні начальник Головного управління Пенсійного фонду в області Світлана Жмурко подякувала працівникам відділів за їх професійність, відповідальність та чуйність до клієнтів, підкреслила: «Сервісні центри Пенсійного фонду – серед найбільш  відвідуваних державних установ. Щоденно наші спеціалісти надають консультації, роз’яснення та інші послуги понад 2,5 тисячам осіб. Кожна людина, яка звернулась до відділу обслуговування або через електронні сервіси Фонду, має отримати якісну допомогу у вирішенні пенсійного питання та повинна вийти від фахівця з відчуттям задоволення. Тільки так мають працювати пенсійники Запорізької області з громадянами».

 

Довідково: Пологівський сервісний центр Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області обслуговує 12,7 тисяч пенсіонерів, фахівці Вознесенівського сервісного центру – 27,5 тисяч пенсіонерів. Протягом 9 місяців поточного року надано, відповідно, понад 10 та 20 тисяч консультацій, роз’яснень тощо.

 

1 1024x678 - Сервісні центри Пенсійного фонду в Запорізькій області –  найбільш відвідувані державні установи

 

2 1024x678 - Сервісні центри Пенсійного фонду в Запорізькій області –  найбільш відвідувані державні установи

 

3 2 1 1024x679 - Сервісні центри Пенсійного фонду в Запорізькій області –  найбільш відвідувані державні установи

4 1024x678 - Сервісні центри Пенсійного фонду в Запорізькій області –  найбільш відвідувані державні установи

5 961x1024 - Сервісні центри Пенсійного фонду в Запорізькій області –  найбільш відвідувані державні установи

6 1024x768 - Сервісні центри Пенсійного фонду в Запорізькій області –  найбільш відвідувані державні установи

7 1024x768 - Сервісні центри Пенсійного фонду в Запорізькій області –  найбільш відвідувані державні установи

background Layer 1